dimarts, 21 d’abril del 2015

EL CANVI ÉS ... A LES TEVES MANS ... A LES NOSTRE MANS


Repartim 500.000 diaris per convèncer a tothom

400 membres de l’Assemblea han repartit mig milió d’exemplars d’un diari elaborat per l’ANC – “El canvi és a les teves mans”- centrat en l’oportunitat de canvi social que suposarà la independència de Catalunya.
 La publicació s’ha repartit a diversos punts del país, especialment a les àrees metropolitanes de Barcelona i Tarragona, que és on hi ha el gruix més important de gent susceptible a sumar-se al nostre projecte per votar opcions independentistes a les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre.

Totes aquelles assemblees que ho desitgeu podeu consultar i descarregar-vos el diari al següent enllaç:

Hi trobareu argumentari concís i visualment atractiu, amb exemples concrets, gràfics i opinions de prescriptors que reforcen els nostres arguments. Us animem a que el feu córrer, a que aprofiteu les dades i textos que hi apareixen, a que els incorporeu als actes, jornades intensives i materials que utilitzeu. A més del diari complet, a partir de la setmana que ve generarem, en base al contingut, postals per fer córrer per les xarxes socials.

L’objectiu és que cada mes, excepte l’agost, aparegui un diari tractant temes com la viabilitat econòmica de la República catalana, les relacions amb Europa o la regeneració democràtica, entre d’altres. Així, continuem sumant en la que ha de ser la nostra tasca principal des d’ara fins al 27 de setembre: transmetre de manera clara i positiva la necessitat d’assolir la independència a aquelles persones que encara ara no estan decidides a votar independència.


El canvi és a les nostres mans!