dijous, 27 d’agost del 2015

TROBADA DE VOLUNTARIS PER LA DIADA DEL 11S

L’Assemblea reuneix a la “columna vertebral” de voluntaris per engegar els motors de la ‘Via Lliure’

L’èxit de la ‘Via Lliure’ que l’11 de setembre s’obrirà a la Meridiana té pocs secrets.
El primer és l’assistència massiva de tots aquells ciutadans que vulguin construir la República Catalana, el segon és augmentar les inscripcions que es poden fer a través de la següent pàgina: http://via.assemblea.cat i que facilitaran les tasques organitzatives i, en tercer i últim lloc, l’enorme feina que fan els milers de voluntaris que treballen de forma desinteressada per tot el territori.
El mateix 11 de setembre, més de 2.000 persones vetllaran per assegurar que la mobilització de la Meridiana es converteix en la Diada decisiva que ha de ser. Per a organitzar-ho, aquesta tarda s’han reunit a l’escola Sagrada Família de Sant Andreu, les 200 persones que constitueixen la “columna vertebral” d’aquest equip de voluntaris, en paraules de Josep Sabaté, coordinador de mobilització de l’ANC.
El mateix Sabaté ha obert la sessió recordant els esforços fets en els últims anys i oferint la perspectiva històrica necessària per a valorar la feina feta: “A partir del 2012 és normal ser independentista, abans no ho era”, i ha afegit “el que hem aconseguit és molt […] no és moment d’estar cansats, ara toca rematar la feina”.
Els diversos responsables logístics, de seguretat, mobilitat, etc… també s’han dirigit als assistents i els han donat la informació i les instruccions necessàries perquè puguin començar a mobilitzar els seus equips de voluntaris i enllestir la feina que cal fer per assegurar l’èxit de la ‘Via Lliure’.
L’ANC vol recordar que el seu finançament i la seva pròpia existència es deu a la feina impagable de tots aquests voluntaris, a les quotes i les donacions dels seus socis i a les vendes de marxandatge. +info