dissabte, 21 de novembre del 2015

Concentració de l'ANC a Barcelona aquest diumenge 22 de novembreL’ANC ha reunit avui al Parc de la Ciutadella mes de tres mil persones en un acte per
 defensar les institucions, fer visible el suport ciutadà al Parlament de Catalunya, escollit democràticament en les eleccions del 27 de setembre i demanar als 72 diputats independentistes que formin Govern.

L’acte ha estat amenitzat pel grup musical Xeic i ha comptat amb la col·laboració de Joan Lluís Bozzo, qui ha conduït l’acte . També hi han participat Cristòfol Soler, Magda Oranich, Jaume Terribas, Pep Riera, Saoka Kingolo, Just Sociats, Carme García, Agustí Alcoberro i Teresa Romeu que han llegit els 9 punts de la declaració d’inici de creació de l’Estat català.
David Font, alcalde de Bellcaire de l’Empordà s’ha dirigit al públic en representació del món local (AMI i ACM) per “demanar –exigir!- coratge” als polítics.

Per últim, Jordi Sànchez ha pronunciat un discurs acompanyat de tot el Secretariat Nacional, en el que ha defensat una unitat ”des de la pluralitat”. L’acte ha acabat amb el cant dels segadors.


Acabat l'acte hem donat un tomb per Barcelona, pel Born, al Fossar de les Moreres, Museu Picasso, Museu de les Cultures del Mon, etc. Un dia ben aprofitat.Gràcies!