dimarts, 27 de juny del 2017

Sopar de germanor de l'Ateneu i l'ANC del Pla d'Urgell
 Totesles imatges del sopar 

 https://drive.google.com/drive/folders/0B5C78VkWJ0lKcWNsVXhOYm5YVmMESCRIT  PER APUNTAR-SE
Aquest dissabte 1 de juliol tenim el tradicional sopar d'estiu. Fet amb format de germanor, cadaescú  porta un plat per compartir. Comptarà amb la presencia de Antonio Baños.
Com cada any s’organitza un sopar d’estiu ATENEU-ANC i així aprofitar per fer una trobada entre els nostres associats i col·laboradors. Cada any és important fer aquestes trobades, però aquest any té una importància especial. S’atansa les dates decisives pel procés i cada cop és més important fer pinya per aconseguir el nou PAÍS  que volem.
Cada cop queda menys temps per organitzar-nos de cara al REFERÈNDUM que ens donarà veu a tots els catalans, així doncs us animem a venir en aquest sopar i començar a donar detalls de com donar un com de mà a la lluita per la nostra llibertat.
El sopar tindrà lloc el dissabte 1 de juliol a l’Ateneu Popular de la Plana d’Urgell, camí Palau 11, de Mollerussa. L’hora a partir de les 9 del vespre. Com sempre el sopar és un “JO PORTO”, cada persona portarà alguna cosa de menjar per compartir, el pa i el veure es posarà des de l’entitat.
Com ja sabeu sempre intenem que vingui un convidat relacionat amb l’ANC per poder parlar amb ell i aquest any ens acompanyarà  ANTONIO BAÑOS, periodista, escriptor català i membre del SN de l’ANC i portaveu de SÚMATE.