dimecres, 30 de setembre del 2015

Concentracions davant dels Ajuntaments

Concentracions davant dels Ajuntaments

Coincidint amb el primer dia de declaracions, el dimarts 13 d'octubre s'ha convocat una concentració de suport davant dels ajuntaments.

En els municipis adherits a l'AMI o a l'ACM caldrà  coordinar aquestes concentracions amb l'Ajuntament, en cas contrari caldrà demanar els permisos pertinents.

Hi haurà un manifest del Pacte Nacional pel Dret a Decidir (PNDD) al que ens hem adherit, que es penjarà a la web araeslhora.cat. Als municipis adherits a l'AMI o a l'ACM l'alcalde podrà llegir el manifest, en cas que no sigui així es pot buscar una persona representativa de la localitat.

També hi haurà un vídeo per a ser projectat en cas que disposeu de la infraestructura necessària (durada aproximada de 5 minuts). El vídeo estarà disponible el dimarts 13 a partir de les 17h a la web araeslhora.cat.

Es fa una crida a assistir a les concentracions amb butlletes i urnes del 9N, com a símbol de suport a la consulta i als imputats.

4) Cartes al TSJC

S'ha redactat un model de carta per a ser enviat al TSJC. L'objectiu és que la gent l'enviï per correu postal i que es faci fotos enviant-la, d'aquesta manera fem públic el suport individual a la consulta del 9N i als imputats, tot recordant les autoinculpacions que vam dur a terme el passat mes de gener.

Podeu organitzar activitats entorn de l'enviament de les cartes. Per exemple, recollir les cartes en els actes del dia 13 i anar el 14 a correus amb caixes o saques plenes de cartes. No oblideu penjar fotografies a les xarxes!

La carta s'ha de signar i escriure el nom, cognoms i DNI sota la signatura. Podreu trobar el model de carta a araeslhora.cat i en aquest enllaç

5) Web amb els materials

La web araeslhora.cat recollirà els diferents materials i accions que es duran a terme aquests dies.

Endavant, 9N Som Tots!

Salutacions,

Comunicació Interna
Assemblea Nacional Catalana