dissabte, 30 de gener del 2016

ACTE A CORNELLÀ - ENDAVANT REPÚBLICA!


Avui dissabte, a Cornellà, membres de les Assemblees Territorials del Pla d'Urgell assistim al acte per fer la República Catalana.
Contents i feliços per ser partícips  d'aquesta nova era.

Està essent un acte molt dinàmic i positiu.

Ens han parlat diferents companys o "herois anònims" fent un repàs de la lluita independentista fins al Parlament amb 72 diputats a favor de la Independència, passant evidentment per la manifestació del 2010, la creació de l'Anc, els últims 11 de setembre històrics (via catalana - V - via lliure)...
Un repàs i un agraïment a tots els voluntaris que ho hem fet.possible.

A continuació han parlat CUP i Junts pel Sí, recolzats per altres partits.
Demanant -nos q seguim treballant, que sense el carrer i la nostra feina no seríem on som ara. I seguidament ens han parlat diferents experts sobre diferents aspectes del procés constituent.
De tot lo que ja està fet i preparat:
  • Les.estructures. 
  • La internacionalització.
  • La desconnexió. 
En definitiva... Pedagogia dels beneficis de la independència però anant ja un pas més endavant: transmetre el missatge  de tranquil·litat i de està tot pensat i molt avançat. Però això sense oblidar en cap moment de la feinada que ens espera aquests propers mesos.

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) organitza un acte a la Fira de Cornellà
per presentar les línies de treball que s’obren per a la societat civil durant aquests 18 mesos intensos i emocionants que ens esperen.

Ara més que mai cal treballar de valent per construir un país nou, democràtic i just

ENDAVANT REPÚBLICA!