diumenge, 7 de febrer del 2016

LO RIU ÉS VIDA - AMPOSTA

Les assemblees territorials del Pla d'Urgell s'han sumat a la concentració  en defensa del delta del Ebre


From amposta20160207


From amposta20160207dinar

From amposta20160207



 LA NOTÍCIA de assemblea.cat
L’Assemblea Nacional Catalana es mobilitza aquest cap de setmana en la defensa del territori i de la gestió dels nostres recursos naturals. Davant de l'aprovació del nou pla de conca de l'Ebre, que representa un nou atac frontal per part del govern espanyol, l'ANC dóna suport a la manifestació convocada per la Plataforma en defensa de l'Ebre (PDE) que tindrà lloc el pròxim 7 de febrer (12h) a Amposta.
Tal com ja va fer públic en el seu moment mitjançant un comunicat, l’Assemblea Nacional Catalana considera que només amb les eines d’un estat independent podrem gestionar els nostres recursos naturals, podrem contribuir a l’equilibri territorial de les nostres comarques i podrem treballar per una economia sostenible.
Paella de germanor
Un cop acabada la manifestació, l’ANC de les Terres de l’Ebre organitza una paella popular al pavelló d’Amposta (14.00) que comptarà amb la presència de l’Alcalde de la ciutat, Adam Tomàs, qui donarà la benvinguda als assistents. A banda del president Jordi Sànchez i del coordinador de les Terres de l’Ebre de l’ANC, també hi haurà el parlament d’un portaveu de la Plataforma en defensa de l’Ebre.
Pel que fa a la part més lúdica, informem que el dinar estarà amenitzat per les actuacions musicals de Marc Sendra i La Rondalla dels Ports.