dimecres, 1 de juliol del 2015

L’ANC estableix el sistema de votacions per a la consulta interna



Els dies 3 i 4 de juliol els socis de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) estan cridats a consulta per a determinar si volen que “l'ANC busqui les complicitats necessàries amb altres entitats i forces polítiques per impulsar una proposta electoral de la màxima transversalitat, per garantir el caràcter plebiscitari del 27-S que ens porti a la independència de Catalunya?"
.Per a fer-la possible, l'ANC disposarà de múltiples centres de votació repartits pel territori que obriran les portes el divendres 3 de juliol de 17.00 a 21.00 i/o el dissabte 4 de juliol de 10.00 a 14.00. 
El llistat de centres i l'horari de votacions es publicarà a la pàgina web de l'entitat el dijous 2 de juliol a la tarda. Els 34.768 socis amb dret a vot (membres de ple dret al corrent de pagament amb el cens actualitzat a 26/06) podran votar en qualsevol d'aquests punts habilitats.
Els socis que no puguin acostar-se a cap dels espais habilitats, i els que pertanyen a les assemblees exteriors de l’ANC, podran votar igualment mitjançant un correu electrònic amb una còpia escanejada del document d'identitat i la butlleta de votació (que es podrà descarregar a la web http://www.assemblea.cat
El mateix dissabte 4 de juliol a la nit es presentaran els resultats provisionals que s'hagin rebut dels punts de votació sense incloure els que es rebin per correu, ja que el seu recompte serà més lent. La setmana següent es faran públics els resultats definitius.